8 veprat qe ju prishin agjerimin.

Man about to use asthma inhaler

Çfarë e prish agjërimin ?

• Ngrënia dhe pirja me vetëdije.

• Përdorimi i ilaçeve apo injeksioneve ushqyese.

•Pirja e duhanit

• Përtypja e çamçakëzit.

• Transfuzioni i gjakut dhe dializa.

• Marrëdhëniet intime bashkëshortore në harkun kohor nga agimi deri në perëndimin e diellit.

•Vjellja e ushqimit në mënyrë të vullnetshme (me dashje).

•Shfaqja e periodave apo lehonisë tek femrat.

Anis Agovi

Read Previous

10 veprat qe ju demtojne muajin e Ramazanit

Read Next

Nuk pihet dhe nuk kryhen marrëdhënie nga agimi deri në perëndim të diellit.