8 rregulla për një jetë më të mirë

1. Mos urrej kurrë

2. Mos u shqetëso

3. Jeto thjesht

4. Prit pak prej njerzve

5. Jep me shumë

6. Gjithmon buzeqesh

7. Jeto me dashuri

8. Dhe më e mira nga te gjitha jeto me besim ne Allahun

Read Previous

Kush janë sahabët që transmetuan më shumë hadithe

Read Next

Fjale të arta nga Hasan el Basri