6 fjali qe duhet te marresh mesin prej tyre

0
1385

Mësoje nga malet qëndrueshmërinë mbi vlerat dhe moralin.

Mësoje nga deti thjeshtësinë karshi atij që është më i dobët.

Mësoje nga dita qartësinë dhe çiltërsinë.

Mësoje nga nata qetësinë dhe rehatinë.

Mësoje nga lulet bukurinë e shpirtit.

Mësoje nga kozmosi precizitetin dhe përsosmërinë.

I lartësuar është Zoti që na e përsosi këtë univers dhe na urdhëroi të meditojmë që ta mësojmë madhështinë e Tij!!

I. JAHIU