5 rastet ku duhet te ndalosh se perdorur celularin

0
311

Shejh Abdulaziz Es-Sed’han (Allahi e ruajtte!): Te keshilloj qe mos ta perdoresh internetin gjate kohes:

-kur nget makinen,

-kur bisedon me ndonje prej njerezve e ne vecanti me prinderit,

-kur je ne xhami,

-gjate kohes qe imami mban hutben e xhumase, -ne spital dhe ne vendet ku ndalohet nje gje e tille, -kur je ne aeroplan

-dhe ne ndonje tubet e diturise (mexhlis) kur te gjithe jane duke degjuar folesin.

“Usike: uesaja fil-i’tikadi uel-ibadati uet-terbijeh uel-akhlak”

Perktheu: Unejs Sheme