5 gjera qe duhet te kujdesh perpara se ti humbesh ato

0
2298

PESË GJËRA QË DUHET T’I KUPTONI NË JETËN E JUAJ

Kuptoni këto pesë gjëra në jetën e juaj!

1. Nëse të humb babai, humb këshilla!

2. Nëse të humb vëllain, thyhet e djathta jote!

3. Nëse të humb nëna, fiket drita jote!

4. Nëse të humb motra, humbet buzëqeshja jote!

5. Nëse të humb shoku i jetës, verbërohet syri yt!

Jeta është shumë e shkurtër, nuk ia vlen që në të të ketë zili dhe urrejtje, hipokrizi dhe shkëputje të lidhjeve farefisnore.

Nuk dihet se kur do të ndahemi nga kjo botë. Nesër do të jesh vetëm se kujtim, prandaj, buzëqeshuni dhe faluani atyre që ju dëmtuan!

Nga arabishtja: I. JAHIU