5 fjal që duhet tia thuash bashkëshortes tënde

0
1018

Për bashkëshorten tënde

Nëse është e heshtur, pyete se çfarë e shqetëson

Nëse të shpërfill mësoi interesimin për ty

Nëse e sheh në gjendje jo të mirë për të, thuaji se ti je e bukur

Nëse ajo qan, puthe ballin e saj dhe tregoi se ti e do

Nëse xhelozon për ty, mos u mërzit, sepse kjo është nga dashuria e saj për ty.

Zoti thote ne Kuran:Jetoni e silluni mirë me to!” (Nisa, 19)

Ato janë petk për ju e ju jeni petk për ato.” (Bekare, 187)