4 gjëra mos i lerë kurrë në jetën tënde:

1.Mos e lerë falenderimin se do te ndalohen te mirat e Tij.

Allahu thotë: “Nëse ju do te me falenderoni une do jua shtojë te mirat e mia ndaj jush”.

2. Mos e lërë kurre permendjen e Allahut (kujtesen e Tij) sepse do te ndalohet permendja e Allahut ndaj teje. Allahu thote:
“me kujto mua te kujtoj une ty”.

3. Mos e ler kurre lutjen qe te mos te ndalohet pergjigja.
Allahu thote:
mu lutni mua qe une tju pergjigjen juve.

4. Mos e ler kurre kerkimin e faljes qe te mos te ndalohet shpetimi
Allahu thote:Dhe Allahu kurre nuk do i denonte ata nese ata i kerkojne falje Zotit

Read Previous

A te sherojne “vendet e mira”? A mund te gjesh sherim aty?

Read Next

Shpërblimi per ate qe pret borxhliun qe ti ktheje borxhin