3 veprat qe e bejn njeriun fisnik

0
1484

Imam Shafiu ,Allahu e mëshiroftë ,ka thënë:

“Tri gjëra janë më krenare se të gjitha të tjerat;

Bujaria në varfëri,

devotshmëria në vetmi,

dhe ta thuash të vërtetën përballë njeriut që ke interes dhe atijë që i ke frikë.”

Burimi: Xhami el ulum vel hikem :fq 247.