3 këshilla nga një i mencur

0
2955

Disa të mençur kanë thënë:

– Mos lejo që padituria e të tjerëve ndaj teje ta mposhtë njohurinë që ti ke për veten tënde.

– Nëse dora jote tregohet e mangët në shpërblim, le të jetë gjuha jote aktive në falënderime.

– Nuk ka pasuri më të vlefshme se arsyeja, nuk ka varfëri më të madhe se injoranca, as shtyllë më të fortë se konsultimi dhe as trashëgimi më të bukur se morali.

Fatjon Isufi