2 rruget qe te dergojne drejte Xhenetit

Shejkhul Islam ibn Kajim, Allahu e mëshiroftë, ka thënë:

“Jetesën më të mirë e kanë arritur të lumturit nëpërmjet sabrit të tyre dhe janë lartësuar në grada më të larta nëpërmjet falenderimit të tyre. Rrugëtuan mes sabrit dhe falenderimit për tek Xhennetet e Allahut. Kjo është mirësi që ja jep Allahu kujt të Dojë.

عدة الصابرين ٨
Anis Agovi

Read Previous

Keta jane heronjte e diteve te sotme

Read Next

Po trokasim në dyert e muajit Shaaban, muaji para Ramazanit!Është muaj në të cilin ngrihen veprat te Zoti