2 rruget qe te dergojne drejte Xhenetit

0
1616

Shejkhul Islam ibn Kajim, Allahu e mëshiroftë, ka thënë:

“Jetesën më të mirë e kanë arritur të lumturit nëpërmjet sabrit të tyre dhe janë lartësuar në grada më të larta nëpërmjet falenderimit të tyre. Rrugëtuan mes sabrit dhe falenderimit për tek Xhennetet e Allahut. Kjo është mirësi që ja jep Allahu kujt të Dojë.

عدة الصابرين ٨
Anis Agovi