13 vepra që duhet te fillosh ditën dhe të sjellin lumturi ne jetën tënde

0
2729

Kur fillon ditën tënde me namaz dhe lutje.

Kur fillon ditën tënde me buzëqeshje të sinqertë.

Kur u jep selam gjithë atyre që i takon.

Kur i trajton të tjerët me respekt të madh.

Kur mëson se fjala që thua është argument për ty apo kundër teje.

Kur mëson se shansi nuk përsëritet edhe njëherë dhe e shfrytëzon në maksimum.

Kur jep mendimin e saktë atëherë kur kërkohet nga ti.

Kur kujdesesh për pamjen tënde pa e tepruar dhe pa i nënçmuar të tjerët.

Kur nuk nxiton të gjykosh për të tjerët në bazë të asaj që dëgjon për dikë.

Kur respekton përparësinë dhe rregullat e komunikacionit.

Kur shpejton të pyesësh për shokët që të mungojnë.

Kur nuk heziton t’i ndihmosh të tjerët në gëzimet dhe pikëllimet e tyre.

Kur dashuron dhe nuk urren.