Vlera e ajetit Kursij.Ajeti qe ju hape rrugen drejt Xhenetit

0
2915

Vlera e ajetit Kursij

Profeti alejhi selam ka thene:
” Ai qe e lexon ajetin Kursij pas cdo namazi (farz) vetem vdekja e pengon nga hyrja ne Xhenet.”
Saktesoi Albani

Pra hyrja ne Xhenet eshte shume prane dhe nese largohet nga kjo bote ne kete gjendje nuk ka asnje pengese tjeter ndermjet tij dhe Xhenetit.

O Zot na bej prej banoreve te Xhenetit.Amin!