Vizita, qe ka per cmim xhenetin:

Vizita, qe ka per cmim xhenetin:
I Derguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) thote: “Dhe nje burre i cili viziton vellaun e tij qe jeton ne periferi te atij vendi, vetem per hir te Allahut, do te hyje ne xhenet.” [Vargu i haditheve te sakta]

Periferi: Ne nje vend larg qytetit
Per hir te Allahut: Jo per interes.

Read Previous

Allahu na udhëzoftë të gjithëve‼️

Read Next

A shërben dënimi i varrit për pastrim nga gjynahet për besimtarin?