Të këqijat kur shanë kohën.

Te keqijat kur shane kohen.

Ka thene Ibn El kajim-Allahu e meshirofte:

” Ne sharjen e kohes ka tre te keqija:
1. Sharje per dicka qe koha se meriton, sepse koha eshte krijese e Allahut dhe e nenshtruar ndaj urdhrit te Tij.
2. Sharja e kohes permban shirk, nese beson se koha te demton apo te ben dobi.
3. Sharja e kohes kthehet tek Allahu, se Ai eshte Krijuesi i saj.

Read Previous

Çështë shirku dhe si ndahet ai?

Read Next

Përsosmëria e ADN-së hedh poshtë Teorinë e Evolucionit.