Si ta largojmë hidhërimin?

Largoje me duane e profetit Junus:

“La ilahe il-la ente subhaneke ini kuntu minedh-dhalimin.”

“Nuk ka te adhuruar me merite pervec Teje, i Paster je nga cdo e mete dhe une jam prej te padrejteve.”

Read Previous

Si duhet të sillemi me babain?

Read Next

6 Mënyrat se si Iblisi depërton në zemrën tënde