Si mund të mërzitesh dhe me ty është Allahu?!

Si mund të mërzitesh dhe me ty është Allahu?!

Si mund të frikësohesh dhe me ty është Allahu?!

Jeta ka vuajtje, stres dhe mundim, kur zemra jote nuk është e lidhur me Allahun. Ai është i Cili zgjeron kraharorin tënd, lehtëson vështirësinë tënde dhe zgjidh problemin tënd. Asnjë nga njerëzit nuk mund të të bëj dobi apo dëm pa lejen e Allahut, prandaj gjithmonë të jesh në lidhje të drejtpërdrejtë me Zotin tënd.

Kur të jesh i mërzitur, thërrit: “ O Allah…!”

Kurt ë jesh i varfër, thërrit: “ O Allah…!”

Kurt ë jesh i sëmurë, thërrit: “ O Allah…!”

(e huazuar)

Read Previous

Zgjidhje për brengat e jetës

Read Next

A lejohet t’u japim mes’h çorapeve të tejdukshme gjatë abdesit?