Shperblimi eshte ne varesi te punes!

0
467

Profeti Jusuf i tha vellait te tij:
” Mos u deshpero…!”

Shuajbi i tha profetit Musa: ” Mos u frikeso…!”

Profeti Muhamed (alejhi selam) i tha shokut te tij:
” Mos u merzit…!”

Pra perhapja e qetesise ne momentet e ankthit eshte udhezim profetik.

Perhapeni dhe ju midis njerezve te tjere qe Allahu ta vendose ne zemrat tuaja, sepse shperblimi eshte ne varesi te punes!