Nuk falem dot se më pengon familja! Sa e vërtetë është kjo?

0
685

Nuk falem dot se më pengon familja! Sa e vërtetë është kjo?

Çdo motër që vuan ndrydhjen dhe ndalesën nga ushtrimi i fesë, le të kujtojë historinë e një gruaje që Allahu e bëri shembull për çdo besimtar dhe besimtare deri në Kiamet, e ajo është gruaja e Faraonit, të cilën nuk e ndaloi dhe as nuk e pengoi mizoria e bashkëshortit të saj, e as ambjenti i keq rreth saj, që të lidhë zemrën me Zotin e saj dhe të jetë adhuruese e Tij.
Fryti i këtij besimi ishte rezistenca dhe më pas Xheneti.