Mos i nenglizho minutat e arta.Ja si te plotesohen lutjet

0
1474

Këto janë minuta të arta, në to plotësohen duatë… para Ramazanit…

Veçohu diku dhe lutju Allahut të të japë sukses për vepra të mira këtë Ramazan.

Dhe lutu për muslimanët. Është më e pakta që mund të bëjmë. Lutu që ti kthejë Allahu në fenë e tyre.

Lutu për të sëmurët…Hallet e tua paraqitja Zotit tënd, Atij që krijoi qiejt e tokën e nuk u lodh aspak, nuk e ka aspak të vështirë të të përgjigjet!

Zoti ynë, na jep të mira në këtë botë dhe në botën tjetër dhe na ruaj nga dënimi i Zjarrit!
O Allah na ndihmo të të adhurojmë ashtu siç duhet!