Mos fol me Hoxhën sikur me moshatarët e tu!

Mos fol me Hoxhën sikur me moshatarët e tu!!

Dijetari i madh, Uthejmini rahimehullah thotë:
“Mos i fol Hoxhës tënd sikur je duke i fol moshatarëve tu; kjo nuk është korrekte/e drejtë.
Foli atij ashtu sikur i foli i biri babait të vet; me respekt dhe modesti”.

Komenti i librit “Stolite e nxenesit te dijes:
Ibn Uthejmin

Read Previous

Prekja e gjinjve a e prish abdesin?

Read Next

Lejohet ta drejtosh atë që është në namaz, nëse nuk është i drejtuar nga kibla.