Kujdes nga ky material i pavertete! Mos e perhap dhe as mos e beso!

0
2462

Kujdes nga ky material i pavertete! Mos e perhap dhe as mos e beso!

Me fal se te pengoj Ndoshta,por eshte urgjent. E Kam Nje mik qe Ka nevoj nje strehim. I kam propozu shtepin tende,te lutem ta pranosh. Emri i tij eshte Allah. Tani thuaj me ze te ulet . Mundesh te vish i dashur Allah un Kam nevoj per ty,pastroje zemren time dhe shirtin tim nga gjynahet dhe beko familjen time…dergoje kete ne 20 adresa dhe neser do te kesh Nje cudi nese e don Allahun. Kujtohu se nese e debon cka Ka than” nese heq dor nga une ne mes njerzve un do heq dor nga ti” Brenda 4minutave do maresh Nje lajm te bukur

Ky material eshte gabimisht fetarisht, sepse nuk permban madherim dhe as respekt per Allahun.
Fati yne eshte vetem ne dore te Allahut dhe nuk varet nga shperndarja ose jo e mesazheve te tilla.