Kjo është vëllazëria e vërtetë

0
1316

“Per vellazerimin ne Islam te gjithe dime te flasim, por a e praktikojme aq sa duhet ne jeten tone reale, apo thjeshte mbeten fjale qe i mer era.

Realisht ne ia zeme vendin (vellzarimit islam) me krahinizma, nacionalizma dhe fanatizem fisnor, larg hadithit te Porfetit (alejhi selam) qe thote:
“Ndihmoje vellaun tend, ne momentin kur ben zullum (padrejtesi) dhe kur i behet zullum (padrejtesi).”

Dr. Asim el Karjuti