Dhuro ushqime për njerëzit në nevojë, vetëm me 5€

Kontribo me 5 euro per familjet ne nevoje per ti derguar ushqime apo veshmbathje

DHURO sipas mundesise 5euro 10 euro 20 euro apo me shume

Ju lutemi klikoni butonin DONATE me poshte. Do ju hapet faqja e PAYPAL dhe siper djathtas tek DONATION AMMOUNT vendosni shumen te cilin keni vendosur ta jepni sadaka. Zbrisni me poshte aty ku lexon LOG IN TO PAYPAL vendosni username dhe password te paypalit tuaj

Sadaka
Other Amount:
%MINIFYHTML470e4435edbe82dd7aae72cbf6bd359e6%

Read Previous

Do te shpetoj vetem ai qe…?!!

Read Next

Cilat janë mirësitë më të mëdha?