Dhuro donacion per regjistrimin e librave audio mp3

0
804

Dhuro donacion per regjistrimin e librave audio mp3 nga 5 deri 10 euro ose si pas mundesive ne akauntin tone te pay pal.
Regjistrimi i librave islam sherben per prodhimin e dokumentareve si dhe per transmetimin ne radiot islame.
Kjo eshte nje forme e dixhitalizimit te librave islam ne formatin mp3.

Zoti ju shperblefte per kontributin.

Ju lutemi klikoni butonin DONATE me poshte. Do ju hapet faqja e PAYPAL dhe siper djathtas tek DONATION AMMOUNT vendosni shumen te cilin keni vendosur ta jepni sadaka. Zbrisni me poshte aty ku lexon LOG IN TO PAYPAL vendosni username dhe password te paypalit tuaj

Sadaka
Other Amount: