Çduhet të bësh kur të ngurtësohet zemra

Kur tê të ngurtësohet zemra..

“Nëse në zemrën tënde vëren ngurtësi, atëherë:
Shtoje leximin e Librit të Allahut me meditim e perseritje,
ulu me përmendësin e Allahut,
shoqëro njerezit e devotshem,
dhe ndiq traditen dhe biografinë e Pejgamberit alejhis selam dhe të Shokëve të tij”.

një nga Muslimanët e Hershëm

Read Previous

Çfarë janë engjëjt?

Read Next

Kush i zbuloi numrat?