Arma më e fortë e shejtanit

0
924

Frika prej varferise:

Sufjan eth Theuri (Allahu e meshirofte) thoshte: “Shejtani nuk ka arme me te forte kunder njeriut se friken prej varferise (qe hedh ne zemren e tij). Kur ajo (frika prej varferise) ze vend ne zemer, pengon te verteten, e shtyn ate te flase me epshe dhe arrin te mendoje per Zotin mendimet me te keqia.”

[Fejd el Kadir].