Allahu na udhëzoftë të gjithëve‼️

0
1593

Nëse do të shihnit një njeri shumë të uritur dhe para t’i jetë shtruar një ushqim shumë i shijshëm. Ai zgjat dorën për t’u ushqyer, por i thonë: –Ushqimi është i helmuar, nëse ha prej tij do të vdesësh! Si mendoni, a do ta zgjasë dorën në këtë ushqim, apo do ta lërë atë?!!
Subhanallah, si i largohet një ushqimi nga frika se mos e dëmton dhe nuk u largohet mëkateve nga frika e dënimit!!! Allahu na udhëzoftë të gjithëve‼️

✍ Abdurrezak el Bedër