A keni menduar për këtë gjë?

0
1647

Cfare je duke menduar?

Pyetje te cilen e lexon gjithsecili nga ne rrjetin social facebook, prandaj:

A ke menduar se ku do te jete perfundimi yt diten e gjykimit?

A ke menduar (ne veten tende), a eshte i kenaqur Allahu me ty apo jo?

A ke menduar te ndihmosh dike dhe ti sjellesh dobi?

A ke menduar qe ne kete dite te besh nje arritje te re?

A ke menduar ne ato shperblime te cilat sot duhet ti fitosh?

A ke menduar te vizitosh nje te semure, te ndihmiosh dike ne hall, te ngoshellosh nje te sprovuar, te mbeshtetesh nje ne nevoje, te ruash nderet e njerezve, te mos besh keq dhe te nxisesh njerezit per tek e verteta ?

A ke menduar……A ke menduar….
Mendo, sepse mendimi shpalos peronalitetin tend.

Mendo, sepse ky mendim te udheheq drejt te ardhmes tende!.