6 urtëstë e Allahut në fatkeqësitë qe u bien muslimaneve

0
976

1- Te zgjedhe nga mesi i tyre njerez te devotshem.

2- Te dallohet i sinqerti nga genjeshtari besimtari nga hipokriti.

3- Praktikimi i disa adhurimeve qe Allahu i do sic eshte durimi, pranimi (i kaderit) lutja dhe pergjerimi.

4- Perballja mes te vertetes dhe te kotes per te mos u shkaterruar toka.

5- Njohja e armiqve te vertete te besimit.

6- Shperblimi ndaj atyre qe ngushellojne dhe ndihmojne te lenduarit prej muslimaneve dhe ata qe luten.