6 metoda te lehta për të fituar sevape, madje edhe pas vdekjes.

0
1872

Gjashte metoda te lehta per te perfituar sewabe, madje edhe pas vdekjes.

1. Merr pjese ne ndertimin e ndonje xhamie, Muslimanet adhurojne Allahun ndersa ju fitoni sevape.

2. Dhuroni nje karroce invalidesh ne ndonje spital, pacientet e shfrytezojne ndersa ju fitoni sevape.

3. Dhuroni nje kopje te Kuranit, njerezit lexojne, ndersa ju fitoni sevape.

4. Ndertoni nje cesme, njerezit pine uje, ndersa ju fitoni sevape.

5. Mbillni nje peme, njerezit dhe kafshet e perdorin per ushqim dhe hije, ndersa ju fitoni sevape.

6. Dhe me e lehta nga te gjithat eshte ta shperdnash kete mesazh,dhe te tjeret poashtu , ndersa ju fitoni sevape, Insha Allah.

Dr. Zakir Naik