5 ide per sadaka qe shperblehesh per to edhe pas vdekjes tende:

0
1204

Ide per sadaka qe shperblehesh per to edhe pas vdekjes tende:

1. Dhuro nje kopje te Kuranit dikujt apo vendose ne xhami, ne menyre qe sa here ta lexoje dikush, ti te shperblehesh.

2. Dhuro nje karrike te paralizuarish ne nje spital dhe ti do te shperblehesh sa here qe ajo perdoret.

3. Hap nje pus dhe ti do te shperblehesh per cdo here qe njerezit apo kafshet pijne nga ai.

4. Mbill nje peme dhe ti do te shperblehesh sa here qe njerezit apo kafshet perfitojne prej saj.

5. Kontribuo ne ndertimin e nje xhamie, shkolle etj. dhe do te shperblehesh per aq kohe sa njerezit i shfrytezojne ato.