5 fjali që duhet tia thuash bashkëshortes tënde

0
3833

Për bashkëshorten tënde

Nëse është e heshtur, pyete se çfarë e shqetëson

Nëse të shpërfill mësoi interesimin për ty

Nëse e sheh në gjendje jo të mirë për të, thuaji se ti je e bukur

Nëse ajo qan, puthe ballin e saj dhe tregoi se ti e do

Nëse xhelozon për ty, mos u mërzit, sepse kjo është nga dashuria e saj për ty