Tri persona do te jene armiqte te Allahut ne Diten e Gjykimit:

I Derguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) ka thene: Allahu i Madheruar ka thene:
“Tri persona do te jene armiqte e mi diten e gjykimit:
Ai qe jep (bese) ne emrin tim dhe e thyen ate duke tradhetuar po ne emrin Tim.
Ai qe shet lirine e nje njeriu dhe konsumon çmimin e shitjes dhe nje tjeter qe merr ne pune dike, e shfrytezon dhe ne fund nuk i jep hakun.”

Buhariu.

You may also like...