Trego begatitë që të ka dhënë Zoti

0
954

Ka thene profeti Muhamed alejhi selam:
” Allahu do qe ti shohe gjurmet e begatise se Tij tek robi i Tij.”
Muslimi

Thote Ibn El- Kajim: ” I Madheruari do qe te shfaqen gjurmet e begatise se Tij qe ia ka dhene robit, sepse kjo konsiderohet nga bukuria qe Ai do.

Gjithashtu eshte falenderim per Allahun dhe bukuri e brendshme. Ai do qe te shohe tek robi bukurine e jashtme te begative dhe bukurine e brendshme te falenderimit per begatite.”

Feuaidu el- feuaid