Ndalimi i uljes mbi varr

Thote i derguari i Allahut -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi te:

“Sikur te ulet ndonjeri prej jush mbi nje gace (prush zjarri) dhe ti digjen rrobat derisa ti arrije ne lekuren e tij, eshte me mire per te se sa te ulet mbi varr “.

Transmeton imam Muslimi -Allahu e meshirofte-.

Read Previous

20 rregulla shtëpiake

Read Next

4 gjërat që thirrët Pejgamberët