Ndalimi i betimit tek njerëzit

Ka thene profeti Muhamed alejhi selam:
” Allahu ju ndalon te betoheni me baballaret tuaj dhe kush do te betohet le te betohet vetem me Allahun!”
Muslimi

Ndalimi perfshin betimin edhe me nenat, femijet e cdo gje tjeter pervec Allahut, por u permenden baballaret si nje betim i shpeshte ne ate kohe.

Read Previous

Koha dhe vendet në të cilat pranohet duaja, janë:

Read Next

Si të arrish gradën e engjëjve