Kur do të vdesë vdekja?

0
574

” Kur banoret e Xhenetit te hyjne ne Xhenet dhe kur banoret e Xhehenemit te hyjne ne Xhehenem, atyre do t’u sillet vdekja qe do te vendoset ndermjet Xhenetit dhe Xhehenemit , e me pas do te theret. Nje lajmetar do te bertase :
” O banore te Xhenetit , nuk ka me vdekje , o banore te Xhehenemit ,nuk ka me vdekje!”
Banoret e Xhenetit do te ndjejne gezim edhe me te madh nga ai qe kane ndjere me pare, ndersa banoret e Xhehenemit pikellim edhe me te madh nga ai qe kane ndjere me pare. “

Buhariu