Këshillë për të martuarit.Kujdes

0
1805

Thote i derguari i Allahut -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi te dhe familjen e tij-:

“Mundet qe burri te tregoje cfare ben ai me familjen (gruan) e tij (behet fjale per marredheniet seksuale),ose mundet qe gruaja te tregoje cfare ben ajo me bashkeshortin e saj.

Mos e beni kete! Shembulli i kesaj eshte si shembulli i shejtanit qe takon nje shejtane ne mes te rruges e mbulon ate ( bejne marredhenie seksuale) dhe njerezit i shikojne”.

Transmeton Tabarani dhe e ka bere Hasen (te mire) imam Albani -Allahu i meshirofte-.