Duaja që bënte Profeti alejhi selam

0
1620

Prej duave (lutjeve) qe bente Profeti (alejhi selam) ishin edhe keto fjale:

“O Zot! Kerkoj te me ruash nga fqinji i lig. Nga gruaja qe i thinje floket e mia para se tu vije koha. Prej femijes qe kerkon te jete epror.

Nga ajo pasuri qe mund te behet denim per mua dhe nga shoku dredhak, qe syte e tij me shohin dhe zemra e tij pergjon.Nese sheh nje te mire tek une e gropos, e nese sheh nje te keqe e perhap.”

Senedin e ketij hadithi e ka konsideruar te mire shejh Albani ne librin:

“Vargu i haditheve te sakta”.