Cila është vepra me shpërblimin më të madh të përmendur?

Cila është vepra me shpërblimin më të madh të përmendur?

Përcillet nga Eus bin Eus se Profeti alejhi selam ka thënë:
“ Ai që në ditën e xhuma, lan kokën dhe trupin e tij, shkon herët në xhami dhe dëgjon hutben që në fillim të saj, afrohet pranë imamit, dëgjon me vëmendje dhe hesht, atëherë për çdo hap që hedh do të marrë shpërblimin e faljes së namazit dhe agjërimit gjatë një viti.”

E saktësoi Albani në: “Sahih et- Tirmidhij”

facebook

Read Previous

A duhet ti lutesh të vdekurit?

Read Next

Sureja Fatiha dhe lumturia e njeriut