Bukuria e gruas së Xhenetit

0
335

I Dërguari i Allahut, Muhamedi alejhi selam ka thënë:
” Nëse një grua e Xhenetit do të shfaqej në këtë botë, ajo do ta ndriçonte me bukurinë e saj, gjithçka do të kishte aromë të mire prej saj dhe shalli i kokës së saj është më i mirë se bota dhe gjithçka që është në të.”

Buhariu