A dëshironi tju falen mëkatet

A dëshironi tju falen mëkatet

I Dërguari i Allahut (alejhi selam) ka thënë:
A dëshironi t’ju tregoj se me çfarë Allahu i shlyen mëkatet e juaja dhe me çfarë i lartëson gradat tuaja? Të pranishmit i thanë: -Po, o i Dërguari i Allahut! I Dërguari alejhi selam u tha: – Marrja e plotë e abdesit edhe atëherë kur është vështirë, shkuarja e shpeshtë në xhami dhe pritja e namazit pas namazit. Kjo është fortifikatë, kjo është fortifikatë.”

(Marrë nga përmbledhja e haditheve “Rijadus-Salihin”,572)

Read Previous

Gjëja e parë për të cilën do të japë llogari njeriu në Ditën e Gjykimit

Read Next

Çfarë të bësh nëse frikësohesh në gjumë?