DONACION

Ose ne akauntin tone ne PAY PAL

 

Kur vdes njeriu,puna e tij ndërpritet,përvec tri gjërave:Sadakasë së rrjedhshme,dituria prej të cilës kanë dobi të tjerët dhe nga pasardhësi i mirë,i cili lutet për të vdekurin.
Transmeton Muslimi.

Ju lutemi klikoni butonin DONATE me poshte. Do ju hapet faqja e PAYPAL dhe siper djathtas tek DONATION AMMOUNT vendosni shumen te cilin keni vendosur ta jepni sadaka. Zbrisni me poshte aty ku lexon LOG IN TO PAYPAL vendosni username dhe password te paypalit tuaj

Sadaka
Other Amount:
%MINIFYHTML7f0e86c212d31671f5d04a7a34fe8c606%