Category: XHENETI

Si ta kërkojmë Xhennetin

Hasan El Basri pa një burrë që po luante me guralecë dhe po i lutej Allahut duke i thënë: “O Zot! Më marto mua me...

Pemët e Xhenetit.

Muhamedi(sal-l Allahu alejhi ve sel-lem) na foli cudira per disa peme te Xhennetit ,te cilat te njoftojne per krijesa shume te medha qe nuk mund...

Si jane frutat e Xhenetit?

Abdurrezaku me zinxhirin e tij të transmetuesve përmend prej Utbe b. Ubejd Sulemiut se kishte thënë: “Një beduin kishte shkuar te i Dërguari i Allahut...