Category: Uncategorized

A më do mua Allahu?

Më mundonte shpesh kjo pyetje, ndaj dhe fillova të mendoj seriozisht rreth saj. Pash se dashurinë e Allahut mund ta arrinë disa kategori njerëzish, të...