Category: KESHILLA

3 bazat e jetes bashkshortore

Bazat dhe kushtet e jetës bashkëshortore janë tre; 1. Të jenë prehje për njëri tjetrin. 2. Ta duan njëri tjetrin. 3. Të jenë të mëshirshëm...

Si ta doje njeriu vetveten?

Si ta doje njeriu vetveten? 1. Adhuron Zotin dhe pason te Derguarin e Tij 2. Nderon veten me ane te sjelljes se mire 3. Zbulon...

Vlera e ajetit Kursij

Vlera e ajetit Kursij Profeti alejhi selam ka thene: ” Ai qe e lexon ajetin Kursij pas cdo namazi (farz) vetem vdekja e pengon nga...

Perla nga njerezit e medhenj

Perla nga njerezit e medhenj ” Nese mundesh, behu dijetar! Nese nuk mundesh, atehere behu kerkues i dijes! Nese nuk mundesh, atehere duaji njerezit e...