Mos u tall me te varferin edhe pse je i pasur

Mos u tall me te varferin edhe pse je i pasur

Një ditë nga ditët një pasanik ia dorëzoi një të varfrit një shportë të mbushur me ushqim të prishur. I varfëri nga ky gjest i pasanikut u buzëqesh dhe u largua nga pallati me shportën…

Read More