Category: DITA E PREMTE

11 sunete në ditën e Xhuma

Disa nga sunetet e ditës së xhuma dhe burimi i tyre sheriatik : 1.Gusulli(pastrimi)n­­ë diten e xhuma-(Buhariu 1951) 2.Veshja e rrobave të bukura(të pastërta dhe...