Si te jesh me energjik ne muaijn e Ramazanit dhe ta mposhtesh lodhjen.

Si te te mos jesh dembel ne muajin e Ramazanit.

Muaji i adhurimeve.Muaji i Kuranit.Muaji i ndergjegjesimit dhe shtimit te vepravete mira.

Ja si te jesh energjik ne ditet kur agjeron dhe ta mposhtet lodhjen gjate diteve te Ramazanit.

Shikoni videon:

Read Previous

7 vepra që duhet ti veprosh në muajin e Bekuar te Ramazanit

Read Next

Lutjet të cilat duhet te thuhen pas përfundimit të çdo namazi farz